Σχετικά με εμάς

  Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα justhome.com.gr, μέσω του οποίου σας παρέχεται η δυνατότητα αγοράς και διάθεσης των προϊόντων μας.

Τα καταστήματά μας Just Home δραστηριοποιούνται στον χώρο των λευκών ειδών και υφασμάτινων κατασκευών από το 2009, ανταποκρινόμενα στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για πρόσβαση σε ευρεία γκάμα προϊόντων αναγνωρισμένων οίκων σε προσιτές τιμές.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στα καταστήματά μας στην Καλλιθέα (Ιφιγενείας 77) και στην Πετρούπολη (25ης Μαρτίου 154), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε στις επιλογές ανανέωσης του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, καθώς και να σας προτείνουμε ιδέες δώρων και διακόσμησης. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις σελίδες μας στο Facebook και Instagram, όπου συχνά αλληλεπιδρούμε με το κοινό μας και, μεταξύ άλλων, ενημερώνουμε για τις νέες μας προϊοντικές αφίξεις και προσφορές!

Φυσικά παρέχεται και η δυνατότητα περιήγησης και πραγματοποίησης αγορών διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Justhome.com.gr.

Στο ειδικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο Justhome.com.gr μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ανά πάσα στιγμή στο χρόνο που εσείς επιλέγετε όλο το 24ωρο, έχοντας τη δυνατότητα απευθείας σύγκρισης προϊόντων και τιμών, εκμεταλλευόμενοι τις εκάστοτε προσφορές μας!

Μπορείτε να παραγγείλετε από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί καλύτερα.  Στη συνέχεια, αφήστε τα υπόλοιπα σε μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση των αγορών σας!

Καλή περιήγηση!